23.2.13

La Blogotheque- Music Now Festival


image

Güzide müzik sitesi La Blogetheque'in 2006'dan beri yaptığı  The National'dan Bryce ve Aoran Desner'ın desteklediği proje de Philip Glass, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, Joanna Newsom, Robin Pecknold ve Justin Vernon gibi isimler bu festival kapsamında canlı performanslar sergilemişlerdi.
2011'de ise Justin Vernon ve Megafaun bir araya gelmiş hatta Sevgili Sharon Van Etten ve Owen Pallet de onlara katılmış, gerçekten güzel işler çıkmıştı. Bu sene de 12 Nisan-13 Nisan'da gerçekleşecek etkinliği merakla beklerken bakın nasıl performanslar yaşanmış.
Sharon burada Little Screamîn The Golden Record albümünden "Letter" şarkısını yeniden yorumluyor. O incecik gitar tınılarıyla sanki yanı başımızda... 
İkinci video da Owen Pallet ki kendisine olan sevgim dillere destan. Yaptığı işin hakkını veren, iyi bir müzisyen Pallet. Burada da yine kemanını kimi zaman parmaklarıyla kimi zaman Robin Hood misali sırtına gizlediği arşesiyle yine çok fonksiyonlu bir şekilde kullanıp Memorial Hall'un kolidorlarını arşınlıyor. 

Postman8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder